Riso SF 5350 Risograph Digitális sokszorosító

FŐBB JELLEMZŐK:

Nyomtatási sebesség: 185 oldal / perc sebességig
Papírformátum: A4 / A3
Nyomtatási felbontás: 300 dpi x 600 dpi
Szkennelési felbontás: 600 dpi x 600 dpi
Nyomtatási papír tömege: 46 g / m2 – 210 g / m2
USB és hálózati kapcsolat
RISO iQuality System TM

Leírás

SF 5350: Kombinálja a gyorsaságot és a könnyű használatot

SF5350 Riso Risograph digitális sokszorosító

Az SF 5350 duplikátor páratlan minőségű nyomtatást kínál megfizethető áron. A masterekben (600 dpi) és a RISO képfeldolgozó rendszer sima vonalaiban a perforáció sűrűsége természetes formátumokat, kontrasztokat és olvasható szövegeket eredményez még kis formátumokban is.

Nagy sebességű nyomtatás

A sokszorosító gyorsasága lehetővé teszi, hogy akár az utolsó pillanatban is nyomtasson hatalmas példányszámokat. A 150 oldal / perc nyomtatási sebessége azt jelenti, hogy még a szűk határidők esetén is elvégezheti a feladatot. Mindössze 7 perc alatt 1000 oldal nyomtatható.

Növelje a példányszámot és csökkentse a költségeket

A RISO SF 5350 másológép költségeinek nyomtatása csökken, ha a példányszám nő. Közvetlenül a számítógépről küldheti rá anyagait, és jobb árban tud nyomtatni, mintha a fénymásolóval, nyomtatóval vagy a helyi nyomdában készítené el.

Riso Risograph Digitális sokszorosító

Könnyű nyomtatás minden típusú anyagon

Számos papír típus kompatibilis az SF 5350 modellel: nagyon vékony vagy nagyon vastag papír, borítékok és kártyák, így a házon belüli nyomtatás nagy részét elvégezheti, és csökkentheti a kiszervezést.

Tinta és papír takarékosság

A festéktakarékos mód csökkenti a nyomtatási költségeket, minimálisra csökkenti a használt festék mennyiségét. A papír költségeket ugyanazon a lapon több eredeti kombinációjával is csökkentheti.