Riso SF 5030 Risograph Digitális sokszorosító

FŐBB JELLEMZŐK:

Nyomtatási sebesség: 130 oldal / perc sebességig
Papírformátum: A4
Nyomtatási felbontás: 300 dpi x 600 dpi
Szkennelési felbontás: 600 dpi x 600 dpi
Nyomtatható papír súlya: 46 gsm – 157 gsm
USB csatlakozás
RISO iQuality System TM

Leírás

Az SF 5030 mindenki számára elérhető modell

SF5030 riso risograph sokszorosítóHogyan szeretné optimalizálni nyomtatási feladatait? Alacsonyabb költségek? Gyorsabb nyomtatási sebesség? Magasabb képminőség?
Az SF 5030 másolók alacsonyabb üzemeltetési költségeket és nagyobb nyomtatási sebességet kínálnak . Növelheti a termelékenységet és csökkentheti költségeit, a szabványos nyomtatókkal és fénymásolókkal együtt. Ennek a sokszorosítónak a segítségével a nagy volumenű  és kis volumenű munkákat is ki tudja elégíteni (űrlapok, menetrendek, szórólapok, poszterek stb.)

Sokoldalúsága és megfizethető ára miatt az ez a modell nagyszerű megoldás a nyomtatási feladatok széles skálájához. Akár 1000 oldalt is nyomtathat mindössze 8 perc alatt!

Továbbfejlesztett biztonság és felhasználói kezelés

Számos funkcióval rendelkezik a személyes adatok védelme, a dokumentumok bizalmas kezelése és a túlzott vagy jogosulatlan használat megelőzése érdekében. Nyomtatás után a master a dobon marad és további másolatok könnyen kinyomtathatók. Amikor “bizalmas” módot aktivál, a mester megsemmisül, hogy megőrizze a dokumentum titkosságát.
A felhasználói menedzsment funkció lehetővé teszi, hogy minden felhasználóhoz hozzon létre munkameneteket, és korlátozásokat és használati korlátokat állítson be. Használhat használati jelentéseket a digitális sokszorosítóhoz a “számláló” funkció használatával.

SF5030 Riso

SF 5030: A BLI kiemelkedő digitális sokszorosítója díjazottja

A RISO SF 5030 sokszorosítót a “Exceptional Digital Duplicator” kategóriában a Buyers Laboratory LLC (BLI), a világ vezető független elemzői információs és tesztelő szolgáltatása.

BLI díj

0
lap nyomtatása
0
Elakadás
0%
Megbízhatóság