Riso SE 9380 Risograph Digitális sokszorosító

FŐBB JELLEMZŐK

Nyomtatási sebesség: 185 oldal / perc sebességig
Papírformátum: A4
Nyomtatási felbontás: 600 dpi x 600 dpi
Szkennelési felbontás: 600 dpi x 600 dpi
Nyomtatási papír tömege: 46 g / m2 – 210 g / m2
USB és hálózati kapcsolat
RISO iQuality System TM

Leírás

SE 9380: Gyorsítsa meg feladatait

Ez a digitális sokszorosító kivételes nyomtatási minőséget kínál a páratlan maximális nyomtatási sebesség és hihetetlenül alacsony költség mellett. Lehetővé teszi a könnyű és hatékony nagy mennyiségű nyomtatást. Kiváló minőségű képeket és szöveget reprodukál, és a továbbfejlesztett környezeti jellemzők mellett számos javított nyomtatási funkciót tartalmaz.
A rendkívül tartós SE sorozat lehetővé teszi a különféle típusú papírok használatát, így még sokoldalúbbá váltak, mint valaha.

A páratlan nyomtatási sebesség 185 oldal / perc.

A beállítható, ötsebességes funkció mellett 60-130 oldal / perc nyomtatás mellett a RISO SE 9380 digitális sokszorosító nagy sebességű üzemmódban, 185 oldal / perc sebességgel nyomtat, a leggyorsabb az iparágában,  kb. 925 oldalt nyomtat ki öt perc alatt. A különféle dokumentumok – ideértve a tájékoztató anyagokat és a marketing- és promóciós anyagokat – gyorsan és hatékonyan nyomtathatók a szükséges papírmérettől függetlenül.

A RISO SE 9380 (185 oldal / perc) és a RISO EZ 5 sorozat (130 oldal / perc) digitális másolók egyszínű fénymásolóval (A4 méretű, 40 oldal / perc) és fekete-fehér lézernyomtatók összehasonlítása (A4 méret, 20 oldal / perc ).

Minél nagyobb a munka mennyisége, annál alacsonyabb a működési költség.

A RISO SE 9380 először létrehozza az eredeti dokumentum eredeti példányát, amelyből a nyomatok készülnek. A dokumentumonkénti nyomtatási költsége minden nyomtatásnál lecsökken, így a RISO SE 9380 rendkívül gazdaságos a nagy mennyiségű nyomtatáshoz. Az opcionális “A4 / letter dob” használatával még hatékonyabban kinyomtathatja ezeket a népszerű mérettartományokat a mesterhasználat mentéséhez, minimálisra csökkentve a működési költségeket.

A nagy felbontású 600 dpi-s beolvasás és nyomtatás, gyönyörű nyomatot biztosít

A RISO SE 9380 digitális sokszorosító 600 dpi felbontású, nagy felbontású képeket képes beolvasni és kinyomtatni, éles, tiszta képeket alkotva egyenletes vonalakból és kis karakterekből. A modell a RISO Master E típusú HG-t használja, ami egy kétrétegű tintával  lap, amely extra finomszűrő réteget ad a standard réteghez, lehetővé téve a tinta átadását is a papírra. Szintén finom színárnyalatokat reprodukál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kinyomtassák a fényképek, az árnyékolt képterületek és a ceruza által írt dokumentumok világosabb példányait.

Egyedülálló technológia az egységes, tökéletes képekért.

A RISO SE 9380 modell egy előszívó mechanizmust használ, amelyben levegő kerül a papír és a nyomda dob közé, hogy a papírt lefelé szívja, így azonnal elválik a dobtól a kimenet előtt.
Ez az eredeti technológia lehetővé teszi a tinta egyenletesen átvitelét a papírra, hogy tiszta képeket készítsen.

Sokféle szín a szebb munkáért

A készülék színes festékkazetta 21 különböző színben, 50 egyedi színben és különleges, rendelésre készített színekben érhető el, így a  különleges megjelenést kölcsönöznek. Ez a hatalmas színválaszték lehetővé teszi, hogy erőteljes hatást gyakoroljon a dokumentumokra. És mivel a tintát a RISO gyártotta,  biztos lehet a legmagasabb minőségű eredményben. Az elülső panel beléptetése lehetővé teszi a dobváltás gyors és könnyű megváltoztatását is.

Megjegyzés: Az aktuális színek eltérhetnek a fenti mintáktól.

A fényerõ beállítása az optimális képminõség érdekében.

Válassza ki az eredeti fényképhez vagy dokumentumhoz legjobban illő képfeldolgozási mód beállítását. Válasszon Duo módot olyan dokumentumokhoz, amelyen szöveget és fénykép is van, ekkor éles marad a fénykép és a szöveg se halványodik el.

 • Fénykép mód: Portré
 • Fénykép mód: Csoport
 • Ceruza mód

Nyomtatás nyomtatott példányokról, számítógépről, USB-meghajtóról vagy tárolt adatokról.

A RISO SE 9380 digitális sokszorosító csatlakoztatható egy hálózathoz, így az eredeti adatok és beállítások elküldhetők egy távoli számítógépről. Még ha a nyomtató nem csatlakozik a számítógéphez vagy a hálózathoz, akkor továbbra is közvetlenül az adatfájlból nyomtathat. Csak mentse a fájlt egy USB flash meghajtóra, csatlakoztassa a flash meghajtót a nyomtatóhoz a beépített USB porton keresztül, és készen áll a nyomtatásra. Természetesen közvetlenül a készülékbe beolvasott másolatokat is kinyomtathatja.

Nagyméretű kijelző a dokumentum egyszerű szerkesztéséhez.

A nagyméretű interaktív érintőképernyős kijelző lehetővé teszi egyszerűen kezelni az alapbeállításokat és működését. Az LCD panel láthatósága színes megfordítással vagy a kontraszt beállításával javítható. Az eredeti dokumentum – papíron vagy digitális adatokkal együtt – menthető az érintőképernyőn megjelenő Storage mappába is. A RISO szerkesztő lehetővé teszi a képfeldolgozást és a szövegblokkok és képek elkülönítését. A megjelenített információ nagyítható, lehetővé téve a tartalom részletes ellenőrzését.

Érintőképernyős kijelző

Az elrendezés funkció a papírt úgy takarítja meg, hogy egyetlen oldalon egységesíti az információkat.

A “Többszörös” funkcióval a több oldalra futó dokumentumok kevesebb oldalra és könnyebben olvasható formátumba konszolidálhatók, így csökkentve a nyomtatáshoz szükséges papírt.

A RISO elkötelezettsége a zöldebb holnapért.

A RISO büszke arra, hogy felismeri a globális közösség tagjainak felelősségét. Alapfilozófiája a kiváló termékek fejlesztése révén a társadalomhoz való hozzájárulás. Törekszünk arra, hogy hozzájáruljon a globális környezetvédelemhez az egészséges, megbízható környezet megőrzése érdekében az elkövetkező generációk számára.

 • Újrahasznosított alkatrészek

  A tintasugaras palackok és az SE sorozat egyes alkatrészei részben újrahasznosított alkatrészekből származnak.

 • ENERGY STAR® program

  Megfelel egy nemzetközi programnak, amely elősegíti az energiatakarékosságot a nyomdagépeken.
  A program szabványokat határoz meg a nyomdagépek áramfogyasztása tekintetében.

 • RoHS irányelv

  Megfelel az Európai Unió irányelve az egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben történő használatának korlátozásáról.

 • Energiahatékony nyomtatás

  A digitális sokszorosítók nem használnak festékport, ezért nincs szükség hőforrásra a nyomtatási folyamatban. Kapcsolja be a másológépet, és készen áll arra, hogy egy pillanat múlva elinduljon, és energiát takarít meg, amikor nincs használatban. A nagysebességű nyomtatás azt jelenti, hogy a munkád hamarabb megtörténik, így sokkal gyorsabban kikapcsolhatja.

 • A RISO Ink környezetbarát szójaolajból készül

  A RISO INK egyik összetevője a szójaolaj, így kiváló minőségű, környezetbarát termék. Megfelel az American Soybean Association által meghatározott szójaolaj tartalmi szabványoknak, és tanúsítvánnyal rendelkezik a “CONTAINS SOYOIL” védjegy használatára.

A környezetbarát funkciók.

Az SE sorozat “Eco mód” funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vezérlőpanel fényerejének és nyomásának csökkentését a sajtóegységben. Az Eco mode akár 2% -kal is csökkentheti az elektromos fogyasztást.
Kapcsolja ki a készüléket fix időben az “Automatikus kikapcsolás” funkcióval, vagy energiát takarítson meg az “Automatikus alvás” funkcióval, amely az egységet alvó üzemmódba helyezi, amíg akár a hálózati tevékenység vissza nem kapcsolja az internetet.

img_18