RISO (Risograph) szerviz

Saját szervizünk 1994 óta áll Ügyfeleink rendelkezésére tapasztalt technikussal a hét bármelyik napján, bármelyik órájában, saját alkatrész bázissal. Vidéki Ügyfeleink gyorsabb és költségkímélőbb kiszolgálását országos kereskedelmi és szerviz hálózatunk tagjai biztosítják, melyek ma tizenöt megye több mint 20 városában találhatók meg. Segítségre lenne szüksége? Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlap segítségével.

Javasoljuk, hogy évente egyszer nézesse át tisztíttassa ki RISO sokszorosító gépét. A karbantartás szerviz segít megoldani a papírszállítás problémáit, például a nem, vagy rosszul felvett a papír és / vagy a minőségi problémákat.

Egy karbantartás alatt is teljesen megtisztítjuk gépét a lerakódott portól és tintától. Ezenkívül a különböző mechanikai alkatrészek vizsgálata, ellenőrzése, tisztítása és / vagy kenése történik. A különböző beállításokat, például a fejmagasságot és az időzítést ellenőrizzük, és szükség esetén újra beállítjuk. Jelezni fogjuk, hogy ha alkatrészeket ki kell-e cserélni és felvázoljuk a lehetséges megoldásokat.

Mennyibe kerül a szerviz?

A hiba fokától és bonyolultságától függ, kollégáink ingyenesen megvizsgálják a Riso sokszorosító gépet és utána tájékoztatják a költségről.

El tudják hozni a gépet?

Igen el tudjuk szállítani a gépet, kérjük telefonon vagy e-mailen vegye fel velünk a kapcsolatot

Helyszíni szervizelést vállalnak?

Igen vállalunk, keressen fel minket és megbeszéljük a részleteket.

Hogy lehet fizetni?

Telephelyünkön készpénzzel fizethet, házhoz szállítás esetén előreutalással tudja kiegyenlíteni a végösszeget. Szerződéses ügyfeleink megbeszélés szerint fizethetnek.

Mennyi ideig tart a szerviz?

Az esetek 70%-ban megvárható a szerviz, egyéb esetben tájékoztatjuk a várható időről.

Hogy lehet eljutni Önökhöz?

A kapcsolat menüpont alatt találja elérhetőségeinket

Elérhetőségeink:

ROBINCO Kereskedelmi Kft.

Cím: 1089 Budapest, Orczy út 28.
H-Cs: 8:00-16:00
P: 8:00-14:00
Sz-V: ZÁRVA
Email cím: info@robinco.hu
Telefonszám: +36 30 962 45 30